Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@14:30:04 GMT

(ویدئو) خودکشی سه خواهر بر سر جهیزیه!

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۱۵۵۱

(ویدئو) خودکشی سه خواهر بر سر جهیزیه!

سه خواهر در هند که با برادرانی از یک خانواده ازدواج کرده بودند و مدام از طرف آن‌ها با درخواست‌های مالی مواجه می‌شدند خودکشی کردند.

به گزارش فرارو، خبرگزاری فرانسه در گزارشی نوشت: مرگ دلخراش سه خواهر هندی این روز‌ها در این کشور بحث‌برانگیز شده است. آن‌ها قبل از این که همراه با فرزندانشان مرده در چاه پیدا شوند، در پیامی خانواده همسرانشان را مقصر دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کالو، کاملش و مامتا قربانی اختلاف با همسرانشان بر سر جهیزیه و مبالغ هنگفتی بودند که والدین هندی برای ازدواج دخترانشان می‌پردازند.

به گفته بستگان غمگین این سه خواهر، آن‌ها با برادرانی از یک خانواده ازدواج کرده بودند و زیر یک سقف زندگی می‌کردند، اما مدام با رفتار خشونت‌آمیز همسرانشان مواجه می‌شدند.

نزدیکان این سه خواهر گفتند که آزار و اذیت این زنان وقتی بیشتر شد که پدرشان نتوانست خواسته همسران آن‌ها مبنی بر ارائه پول بیشتر را برآورده کند. این سه زن ماه گذشته در نزدیکی محل زندگی‌شان، روستایی در حومه جیپور، به همراه پسر چهار ساله و کودک شیرخوار یکی از آن‌ها پیدا شدند؛ دو خواهر دیگر نیز باردار بودند.

پسرعموی یکی از این خواهران، پیش از مرگشان پیامی از آن‌ها در واتس‌اپ دریافت کرده بود که می‌گفتند: ما نمی‌خواهیم بمیریم، اما مرگ بهتر از سوءاستفاده از ما است. همسرانمان دلیل مرگ ما هستند، ما تصمیم گرفتیم با هم بمیریم، زیرا بهتر از هر روز مردن است.

سردار مینا، پدر این سه خواهر گفت که زندگی برای آن‌ها مانند جهنم بوده است، زیرا شوهرانشان آن‌ها را از ادامه تحصیل منع کرده بودند و مدام آن‌ها را برای پرداخت پول بیشتر مورد آزار و اذیت قرار می‌دادند. او که به‌عنوان کشاورز درآمد ناچیزی دارد، افزود: من پدر شش دختر هستم، با تمام دشواری‌های موجود کاری کردم که آن‌ها درس بخوانند، اما پول و جهازی که می‌توانم به آن‌ها بدهم محدودیت دارد.

یک افسر ارشد پلیس در جیپور با بیان این که مرگ این سه زن را در حال حاضر به‌عنوان خودکشی تلقی می‌کنند، گفت که تحقیق‌های بیشتر در این زمینه در حال انجام است. پلیس هند همسران این سه زن، مادر و یکی از خواهران این مرد‌ها را به اتهام آزار و اذیت خواهران بازداشت کرده است.

هند بیش از ۶۰ سال پیش پرداخت جهیزیه و پول از طرف خانواده عروس را غیرقانونی اعلام کرد و آزار و اذیت یا اخاذی به این دلیل یک جرم کیفری دانسته می‌شود، با این حال، این رسم به‌ویژه در مناطق روستایی که زنان را به‌عنوان یک بار اقتصادی تلقی می‌کنند و برای پذیرفتن آن‌ها به‌عنوان عروس غرامت می‌خواهند، همچنان ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

منبع: فرارو

کلیدواژه: خودکشی مهریه هند آزار و اذیت سه خواهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان از توزیع ۴ هزار و ۲۶۵ سری جهیزیه بین نوعروسان این استان خبر داد. - اخبار استانها -

جلال شیخ‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، گفت: ترویج گسترش فرهنگ ازدواج‌های آسان، کم‌هزینه و پایدار یکی از اهداف نهاد کمیته امداد است.

او با اشاره به طرح‌های مختلف کمیته امداد برای توانمندسازی مددجویان اضافه کرد: این نهاد با مشارکت خیرّان و کمک به نوعروسان زمینه‌های سبک زندگی ساده را فراهم کرده‌است.

توزیع 62 میلیارد تومان بسته معیشتی بین نیازمندان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان اعلام کرد: 4 هزار و 265 سری جهیزیه با مبلغ 127 میلیارد تومان بین مددجویان این استان در سال 1402 توزیع شده‌است.

شیخ‌پور بیان کرد: جهیزیۀ توزیع‌شده بین نوعروسان لرستان شامل یخچال، تلویزیون، ماشین لباس‌شویی، جاروبرقی و اجاق گاز است که بین مددجویان در تمام شهرهای این استان توزیع شده‌است.

او خاطرنشان کرد: هیچ نوعروس پشت نوبتی برای دریافت جهیزیه در لرستان وجود ندارد و تلاش می‌کنیم که لوازم ضروری زندگی برای مددجویان را در امسال نیز تأمین کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان با تأکید به کمک به ایتام، زنان سرپرست خانوار و ایجاد اشتغال‌ برای مددجویان این استان یادآور شد: 12 هزار و 585 مورد فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شده‌است.

شیخ‌پور با اشاره به اقدامات کمیته امداد برای محرومیت‌زدایی خاطرنشان کرد: 922 میلیارد تومان فرصت شغلی در سرفصل‌های کشاورزی دامپروری، صنایع‌دستی و خدمات برای مددجویان لرستان ایجاد شده‌است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • تخصیص زمین به خانواده ۳ فرزند به بالا در استان همدان
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان
  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده خودکشی یک زن در سالن تیراندازی
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • اهدای ۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در هریس
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • امام جمعه اهواز: هر روز در غرب ظلم به زنان بیشتر می‌شود/ درصد خودکشی در زنان آمریکایی 50 درصد افزایش داشته/ همه قوانینی که در غرب اجرا کردند، به ضرر زنان بوده/ پدران و مادران باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند