Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@12:59:39 GMT

سه شهید یک خانواده اهل سنت در یک نگاه

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۰۸۴۲

سه شهید یک خانواده اهل سنت در یک نگاه

«گروهک‌های ضد انقلاب سنگ دل تر از این حرف‌ها بودند که بخواهند به التماس مردم، یک زن بی گناه را آزاد کنند. آنها در کنار روستا، برادر شیرخوارم را از مادرم جدا می‌کنند و به خواهر کوچکم تحویل می دهند. آن از خدا بی‌خبرها مادرم را در برابر دیدگان خواهر کوچکم و برادر شیرخوارم به شهادت می‌رسانند و از روستا متواری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش ایسنا، دومین روز از هفته وحدت به نام شهید «مریم امین‌پور» نامگذاری شده است. به همین مناسبت مروری بر زندگی این شهید اهل سنت خواهیم داشت.

مریم امین‌پور در اولین روز از فروردین ماه سال ۱۳۲۳ در روستای ایرانخواه از توابع شهرستان سقز متولد شد. پدرش کریم کشاورزی می‌کرد و مادرش بانو خدیجه به کار خانه‌داری مشغول بود. مریم به دلیل وضعیت نامناسب روستاهای مناطق محروم هیچ گاه نتوانست وارد مدرسه شود و به همین خاطر خیلی زود کار خانه‌داری را در کنار مادرش یاد گرفت و در سنین جوانی ازدواج کرد و صاحب دو فرزند پسر و پنج فرزند دختر شد.

مریم که بعد از ازدواج به اتفاق همسرش به شهرستان سقز مهاجرت کرده بود، در اولین روز از خردادماه سال ۱۳۶۳ زمانی که به دیدن خانواده‌اش رفته بود به اسارت گروهک‌های ضدانقلاب درآمد و در روستای ایرنخواه توسط گروهک‌های ضدانقلاب تیرباران شد و به شهادت رسید.

یکی از فرزند شهید مریم امین‌پور روایت می‌کند: «آن روزها ما در شهر سقز اقامت داشتیم و چند روزی می‌شد که پدر بزرگم از زندان گروهک‌های ضد انقلاب آزاد شده بود. مادرم تصمیم گرفته بود که برای دیدن پدرش به روستای ایرانخواه برود. موضوع را با من در میان گذاشت، اما من مخالفت کردم؛ چون گروهک‌ها به شدت با خانواده ما دشمنی داشتند و منطقه نیز در آن روزهای به خاطر حضور گروهک‌های ضد انقلاب آلوده بود.

مادرم بی قراری می‌کرد و تصمیم گرفته بود هر طور شده پدرش را ملاقات کند. به همین خاطر به همراه خواهر کوچکم و برادر شیرخواره‌ام به طرف روستای ایرانخواه حرکت کردند. گروهک‌های ضد انقلاب که با خانواده ما دشمنی داشتند، از حضور مادرم در روستای ایرانخواه باخبر می‌شوند و به همین خاطر خانه پدر بزرگم را محاصره می‌کنند. مادرم که اصلاً سلاحی به همراه نداشته به اسارت نیروهای ضدانقلاب در می‌آید.

گروهک‌های ضد انقلاب مادرم را به همراه دو طفل معصومش از خانه بیرون می‌برند. اهالی روستای ایرانخواه سد راه گروهک‌های ضد انقلاب می‌شوند تا مانع به اسارت بردن مادرم و خواهر و برادرم شوند. اما گروهک‌های ضد انقلاب سنگ دل‌تر از این حرف‌ها بودند که بخواهند به التماس مردم، یک زن بی گناه را آزاد کنند. آنها در کنار روستا، برادر شیرخواره‌ام را از مادرم جدا می‌کنند و به خواهر کوچکم تحویل می‌دهند. آن از خدا بی‌خبرها مادرم را در برابر دیدگان خواهر کوچکم و برادر شیرخوارم به شهادت می‌رسانند و از روستا متواری می‌شوند.»

به گزارش ایسنا،  کریم امین پور ـ پدر شهید مریم امین پور ـ نیز نزدیک به دو ماه بعد از شهادت دخترش در روز چهارم مرداد ماه سال ۱۳۶۳ در روستای سبزی برکان به اسارت گروهک‌های ضدانقلاب درمی آید و در همان جا تیرباران می‌شود.

هم چنین محمد امین‌پور ـ برادر شهید مریم امین‌پور ـ بعد از گذشت یک سال از شهادت خواهر و پدرش، در روز بیست و هشتم آبان ماه سال ۱۳۶۴ در شهرستان سقز هنگام درگیری با گروهک‌های ضد انقلاب به شهادت می‌رسد و به خواهر و پدر شهیدش ملحق می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفاع مقدس اهل سنت ضد انقلاب هفته وحدت گروهک های ضد انقلاب مریم امین پور امین پور ـ ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وداع با یکی از بهترین‌ معلمان رسانه/ راز محبوبیت اسکویی چه بود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مراسم تشییع پیکر زنده یاد مسعود اسکویی گوینده و گزارشگر پیشکسوت رادیو امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت با حضور جمعی از پیشکسوت های ورزشی و هنرمندان رادیو از جمله حمید استیلی، مریم نشیبا، مهدی تاج، علیرضا جاویدنیا از مقابل مسجد بلال صداوسیما در حال برگزاری است.

این مراسم دقایقی پیش با رسیدن پیکر زنده یاد اسکویی و تلاوت آیاتی از قران کریم رسما آغاز شد.

مهر نوشت:حمید رضا افتخاری مدیر رادیو صبا، مریم جلالی تهیه کننده، پیمان یوسفی و ... از دیگر حاضران در این مراسم هستند.

علی بخشی زاده معاون صدا با تسلیت به بازماندگان اسکویی بیان کرد: امروز روز سختی برای اهالی رسانه است که یکی از افراد خوشنام و کاربلد را بدرقه می کند.اسکویی مردی مهربان، بی ریا و بی تکلف بود.

وی اضافه کرد: او الحق استاد بود و به تمامی جوانان هر آنچه از پروتکل‌های ورزشی می دانست آموخته بود اما متواضعانه مشتاق اطلاعات جدید بود. ما یکی از بهترین معلمان خود را در رسانه از دست دادیم. چه رازی است که یک نفر اینگونه محبوب می شود؛ همه شما را به این آیه سوره مریم دلالت می دهم که «به درستی کسانی که پاک عمل کردند و پاک نیت بودند خداوند آنها را محبوب قلب‌ها می‌کند» و استاد مصداق این آیه کریمه بود.

بخشی زاده اظهار کرد: او در این شرایط سنی بسیار پرکار بود که حتی گاهی از او می خواستیم بیشتر به آموزش بپردازد و استراحت کند اما اهل استراحت نبود و عاشق این کار بود.

مسعود اسکویی، گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت درگذشت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902957

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر شهید مرزبان در قروه
  • وداع با یکی از بهترین‌ معلمان رسانه/ راز محبوبیت اسکویی چه بود؟
  • گردشگران ناپدید شده در ارتفاعات نوشهر تحویل خانواده‌هایشان شدند
  • سی و ششمین یادواره شهدای روستای ارکان برگزار شد+فیلم
  • تذکر رهبر انقلاب به اهمیت نگاه ملی در کودکان + فیلم
  • شهادت یکی دیگر از مرزبانان حمله گروهک‌های معاند در بانه
  • یکی دیگر از مرزبانان حمله گروهک‌های معاند در بانه شهید شد
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند