Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از «تلگراف»، یک نقاشی از سه خواهر مشهور ادبیات انگلیسی که به اشتباه خریداری شده بود، در یک حراجی ۵۰ هزار پوند فروخت.

خواهران «برونته» سه خواهر انگلیسی بودند که کتاب‌هایشان در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ قرن نوزدهم میلادی منتشر شد و آثارشان جزو آثار کلاسیک ادبیات جهان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«شارلوت برونته» متولد ۲۱ آوریل ۱۸۱۶، «امیلی برونته» متولد ۳۰ جولای ۱۸۱۸ و «آن برونته» متولد ۱۷ ژانویه ۱۸۲۰ فرزندان «پاتریک برونته» در یورکشایر غربی به دنیا آمدند. آن‌ها دارای دو خواهر دیگر نیز بودند که در کودکی از دنیا رفتند. برادرشان «برانول» نیز یک شاعر و نقاش مشهور به شمار می‌رود.

در سال ۱۸۴۶ این سه خواهر کتاب شعری را با هزینه خود منتشر کردند و برای انتشار آن اسامی مستعار «کارر» برای شارلوت، »الیس» برای امیلی و «اکتون» را انتخاب کردند، البته این کتاب موفقیتی به دست نیاورد و پس از آن خواهران به نوشتن رمان روی آوردند. سپس کتاب‌های «اگنس گری» توسط آن و «جین ایر» توسط «شارلوت» در سال ۱۸۴۷ به چاپ رسیدند که در این سال «جین ایر» جزو پرفروش‌ترین آثار به شمار می‌رفت. در سال ۱۸۴۸ امیلی رمان «بلندی‌های بادگیر» و آن داستان «مستاجر عمارت وایلدفل» را منتشر کرد.

این پرتره را «سر ادوین لندسیر» از «امیلی»، «آن» و «شارلوت برونته» کشیده و یکی از دو پرتره گروهی موجود از این سه خواهر شمرده می‌شود. «لندسیر» در سال ۱۸۳۳ وقتی این خواهرهای نویسنده به یورکشایر شمالی رفته بودند، با آن‌ها ملاقات کرد. او در آن زمان نقاشی جوان بود و هنوز به هنرمند محبوب ملکه ویکتوریا تبدیل نشده بود. تاریخ خلق این اثر به سال ۱۸۳۴ برمی‌گردد.

در این نقاشی جزییاتی همچون دندان جلو آمده‌ «امیلی برونته» و دستبندی که در یادگاری‌های خاندان «برونته» بر جای مانده، به خوبی دیده می‌شود.

فروشنده ناشناس این اثر، یک دهه پیش برای خرید اثری از یک حراجی اقدام کرد و وقتی برای بردن آن کار رفت، به او گفته شد اثر خریداری‌شده‌اش به اشتباه به فرد دیگری داده شده و او می‌تواند تابلویی با همان قیمت را که پرتره‌ای از سه زن را به تصویر کشیده، صاحب شود.

او که آن زمان احساس شکست می‌کرد، وقتی دید یکی از زنان تصویرشده، کتاب و قلم در دست دارد همه تلاشش را انجام داد تا به هویت آن‌ها پی ببرد و متوجه شد این نقاشی نادر سه خواهر «برونته» را نشان می‌دهد و هزاران پوند ارزش دارد.

خریدار این نقاشی هم که نامی از او فاش نشده، سرمایه‌گذاری هنری است و قصد دارد پس از بررسی‌های بیشتر درباره این پرتره تاریخی، آن را به حراج بگذارد.

منبع: ایسنا

502

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت الاسلام علیرضا رضوی   در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری(ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.

وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوارهای صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.

وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.

حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».

وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.

وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.

در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • کارگاه یک روزه جوانی جمعیت برگزار می شود
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • برگزاری نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون مقاومت خواهر و برادر
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • زبانزد شدن تجمل‌گرایی اشرف خواهر شاه + عکس و سند
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور